nieuws

Burger King introduceert ijs met spek

Nieuws

Burger King introduceert ijs met spek

WASHINGTON – Burger King heeft in de Verenigde Staten een heel bijzonder toetje op het menu gezet. De hamburgerketen serveert deze zomer ijs met een topping van stukjes bacon.

WASHINGTON – Burger King heeft in de Verenigde Staten een heel bijzonder toetje op het menu gezet. De hamburgerketen serveert deze zomer ijs met een topping van stukjes bacon.

De hamburgerketen lanceerde het dessert, de Bacon Sundae, afgelopen week als onderdeel van een zomers barbecue menu. Dat bevat een serie speciale hamburgers met barbecuesaus en frites gemaakt van sweet patato’s (zoete aardappelen). Het ijsje werd begin dit jaar getest in een aantal restaurants en was daar een succes. De zoet/zoute Bacon Sundae bestaat uit vanille-ijs, caramel saus en heeft een topping van caramel fudge, stukjes bacon en wordt afgemaakt met een krokante plak gebakken bacon.

Eerder dit jaar lanceerde de keten een aantal gezonde menu-items, en ook het zomermenu kent een aantal smoothies. Met de bacon sundae beweegt Burger King zich weer helemaal de andere kant op. Het ijsje, met de topping van krokante bacon en caramel fudge, levert maar liefst 510 kilocalorieën en bevat 18 gram vet en 61 gram suiker. Ongeveer een kwart van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid.

 

 

Reageer op dit artikel