nieuws

Banketbakker loopt 6.500 klanten mis

Nieuws

Banketbakker loopt 6.500 klanten mis

DORDRECHT – Van september 2011 tot begin mei 2012 was de banketbakkerij van Toon van der Breggen moeilijk bereikbaar. Hij heeft becijferd dat hij 6.500 klanten is misgelopen.

DORDRECHT – Van september 2011 tot begin mei 2012 was de banketbakkerij van Toon van der Breggen moeilijk bereikbaar. Hij heeft becijferd dat hij 6.500 klanten is misgelopen. 

Het kan iedere ondernemer treffen: een opgebroken straat. Maar wat banketbakker Toon van der Breggen aan de belangrijke Dordtse verkeersader Reeweg Oost is overkomen, grenst bijna aan het ongelofelijke. 

Aanvankelijk was het de bedoeling dat de straat zou worden gerenoveerd, met parkeerhaventjes en extra aanplanting. Daar viel volgens de bakker nog wel mee te leven. Het werd gekker toen de gemeente besloot een warmtetransportleiding aan te leggen. Toon van der Breggen, die de banketbakkerij in 2004 heeft overgedaan aan zijn adoptiezoon Hamid (foto), deed een beroep op de gemeentelijke regeling voor nadeelcompensatie. Een slopende procedure die nog steeds loopt.

Een interview met Van der Breggen in Bakkerswereld van 22 juni.

 

 

Reageer op dit artikel