nieuws

Bakkersvak: meer grondstoffenleveranciers gewenst

Nieuws

Bakkersvak: meer grondstoffenleveranciers gewenst

ROSMALEN – In Autotron Rosmalen vindt zondag 10 en maandag 11 maart 2013 voor de tweede maal de beurs Bakkersvak plaats. Het organiserende easyFairs meldt dat uitbreiding van grondstoffenleveranciers op de beursvloer wenselijk is.

ROSMALEN – In Autotron Rosmalen vindt zondag 10 en maandag 11 maart 2013 voor de tweede maal de beurs Bakkersvak plaats. Het organiserende easyFairs meldt dat uitbreiding van grondstoffenleveranciers op de beursvloer wenselijk is.

‘Het blijkt dat zowel de ambachtelijke als de industriële brood- en banketbakkers duidelijk behoefte hebben aan leveranciers van onder andere bloem, meel, gist, glutenpoeder en overige hulpgrondstoffen. Daarnaast geven ook bezoekers werkzaam in chocolaterie, ijssalon of supermarktbakkerij aan op zoek te zijn naar dergelijke grondstoffen’, meldt Danielle Beverloo namens easyFairs.

Haar opvattingen worden bevestigd door gesprekken met de belangrijkste bezoekersdoelgroepen, brancheverenigingen en redacties van vakbladen die in aanloop naar Bakkersvak 2013 plaats hebben gevonden en nog plaatsvinden.

Voor meer informatie:  www.easyFairs.com/BAKKERSVAK-NL of Tel: +31 (0) 162 408 997.

Lees ook:
Bakkersvak begroet 1200 bezoekers

 

Reageer op dit artikel