nieuws

Bakkerijbranche goed vertegenwoordigd tijdens Alpe d’HuZes

Nieuws

Bakkerijbranche goed vertegenwoordigd tijdens Alpe d’HuZes

HUEZ – De bakkerijbranche zet weer haar beste beentje voor. Diverse bakkers dragen hun steentje bij tijdens de Alpe d’HuZes.

HUEZ – De bakkerijbranche zet weer haar beste beentje voor. Diverse bakkers dragen hun steentje bij tijdens de Alpe d’HuZes.

Het doel van het jaarlijkse evenement is om zoveel geld mogelijk geld op te halen door zo de Nederlandse berg zo vaak mogelijk te beklimmen. Duizenden Nederlanders doen mee waaronder een aantal bakkers.

Arto van der Grijn van Bakkerij van der Grijn in Groot Ammers, Sacha Kuiper van Bakkerij Kuiper in Baarn en John Brouwer van Het Broodhuys in Ewijk trappen hun longen uit het lijf op 7 juni. John Smit, werknemer van Sonneveld doet ook weer mee.
Alle deelnemers zoeken nog sponsors.

Muesli en volkoren
Greetje Gutter van Bakkerij Gutter uit Monnickendam is eveneens weer van de partij. Dit keer komt ze met een bus vol mueslibollen naar de Alp. Het Voorlichtingsbureau Brood doneert 5.000 volkorenbroodjes, waarvan de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding gaat. De broodjes worden verkocht vanuit een opvallende volkorenbus; een volledig gepimpte Amerikaanse schoolbus die dienst doet als rijdende bakkerij. NBOV voorzitter Jos den Otter is actief in de organisatie.

 

Reageer op dit artikel