nieuws

Bakkerij Van Dijk na 80 jaar failliet

Nieuws

Bakkerij Van Dijk na 80 jaar failliet

TILBURG – De Tilburgse bakker Van Dijk is dinsdag na tachtig jaar failliet verklaard. De medewerkers, naar verluidt zo’n 25 mensen, zitten al een aantal dagen thuis.

TILBURG – De Tilburgse bakker Van Dijk is dinsdag na tachtig jaar failliet verklaard. De medewerkers, naar verluidt zo’n 25 mensen, zitten al een aantal dagen thuis.

Hoewel het gerucht van het faillissement al even rondzong is dat pas vandaag uitgesproken bij de rechtbank in Breda, schrijft het Brabants Dagblad. Van Dijk had vier winkels in Tilburg die werden bevoorraad vanuit de eigen bakkerij in Gilze. Het bedrijf bestond sinds 1933.

Volgens de geruchten heeft het recente verlies van een grote klant de nekslag betekend. Of er nog een reddingspoging wordt ondernomen, is niet bekend. Bakkerswereld heeft woensdagmiddag de ondernemer geprobeerd te bereiken, maar de telefoon werd niet opgenomen.

Reageer op dit artikel