nieuws

Bakkerij Jacobs sluit na 71 jaar

Nieuws

Bakkerij Jacobs sluit na 71 jaar

DRIEBERGEN – Bij Brood- en banketbakkerij Jacobs in Driebergen gaan zaterdag 30 juni de laatste broden over de toonbank. Na 71 jaar sluit de bakkerij haar deuren, omdat Harry en Jeanne Jacobs gaan genieten van hun pensioen.

DRIEBERGEN – Bij Brood- en banketbakkerij Jacobs in Driebergen gaan zaterdag 30 juni de laatste broden over de toonbank. Na 71 jaar sluit de bakkerij haar deuren, omdat Harry en Jeanne Jacobs gaan genieten van hun pensioen.

In 1941 nam de vader van Harry de bakkerij over. Destijds moest hij concurreren met 18 andere bakkerijen in Driebergen, schrijft Nieuwsblad De Kaap. In 1971 nam Harry de zaak over van zijn vader. ‘Ik heb er nooit spijt van gehad, want het is een heel rijk beroep.’

Na ruim veertig jaar in het vak kijken Harry en Jeanne nu uit naar de vrije tijd die hun pensioen gaat bieden. ‘Niets moet en alles mag, dat is ook wel eens prettig.’ Zaterdag 30 juni houdt het echtpaar, samen met het personeel, een afscheidsreceptie vanaf 15.00 uur.
 

Reageer op dit artikel