nieuws

Wat is uw mooiste recept?

Nieuws

Wat is uw mooiste recept?

Vele bijzondere recepten zijn de afgelopen decennia ontwikkeld. Bakkerswereld bestaat 75 jaar en zoekt daarom mooie, originele recepten. Wat is uw meest bijzondere recept? Op welk recept bent u het meest trots?

Vele bijzondere recepten zijn de afgelopen decennia ontwikkeld. Bakkerswereld bestaat 75 jaar en zoekt daarom mooie, originele recepten. Wat is uw meest bijzondere recept? Op welk recept bent u het meest trots?

De ingezonden recepturen worden in de speciale jubileumuitgave van 8 juni en/of op de website van Bakkerswereld gepubliceerd.

Naast het recept, de werkwijze en de adviesprijs, wil de redactie graag een toelichting op het recept van de ondernemer.

Stuur uw reactie naar: bakkerswereld@reedbusiness.nl
 

Reageer op dit artikel