nieuws

Nieuwe winkel voor Bakkerij ten Veen

Nieuws

Nieuwe winkel voor Bakkerij ten Veen

BENNEKOM – Na 15 jaar vonden Corné en Ingrid ten Veen het tijd voor een nieuwe inrichting voor hun bakkerswinkel in Bennekom. Vrijdag 4 mei openden zij de deuren van de vernieuwde zaak. ‘Het is nog even wennen vanwege de andere indeling, maar het is heel mooi geworden.

BENNEKOM – Na 15 jaar vonden Corné en Ingrid ten Veen het tijd voor een nieuwe inrichting voor hun bakkerswinkel in Bennekom. Vrijdag 4 mei openden zij de deuren van de vernieuwde zaak. ‘Het is nog even wennen vanwege de andere indeling, maar het is heel mooi geworden.’

‘We hebben echt de hele winkel leeggehaald en alles er opnieuw in geplaatst’, vertelt Corné ten Veen. ‘We hebben door de jaren heen een wat luxer assortiment gekregen, met chocolade en taart, maar ook Franse kazen en noten. Daar past ook een wat luxere en ambachtelijke uitstraling bij.’

De winkel is volledig betimmerd met grijze eikenhouten planken, heeft dikke eikenhouten schappen voor het grootbrood en vierkante vitrines voor chocolade, gebak en krokante broodjes. Het idee komt van Linthorst design & concept uit Lunteren.

‘We zitten nu ruim 15 jaar op deze locatie en tussendoor heeft de winkel wel een facelift gehad. De zaak loopt goed en dat wil je graag zo houden, dus wil je de zaak fris houden. We willen laten zien dat we er lekker mee bezig zijn en dat is gelukt. We krijgen veel leuke reacties, het is hartstikke druk op deze eerste dag, ondanks dat het nog een vakantiedag is.’

 

 

Reageer op dit artikel