nieuws

‘Medewerkers zijn geen nachtdieren

Nieuws

DEN HAAG – Het CAOP, centrum voor arbeidsverhoudingen, organiseert voor 14 juni het seminar ‘Medewerkers zijn geen Nachtdieren’. Nachtdiensten draaien doet een groot beroep op medewerkers en het seminar gaat in op hoe de werkgever daar het beste mee om kan gaan.

DEN HAAG – Het CAOP, centrum voor arbeidsverhoudingen, organiseert voor 14 juni het seminar ‘Medewerkers zijn geen Nachtdieren’. Nachtdiensten draaien doet een groot beroep op medewerkers en het seminar gaat in op hoe de werkgever daar het beste mee om kan gaan.

In het seminar wordt aandacht besteed aan de gezondheid en kwaliteit in de nacht. De bijeenkomst is interessant voor iedereen die nachtdiensten draait of hiervoor mede verantwoordelijk is. Nachtdiensten kunnen schadelijke effecten op de gezondheid teweeg brengen, maar deze zijn te beperken. Daarop wordt ingegaan tijdens de seminar, net als op de mogelijke verbeteringen in de werkomgeving. De kosten bedragen 195 euro.

Verschillende sprekers zullen hun licht laten schijnen op het onderwerp, onder andere Alexander van Eekelen (Director NL Operations bij Circadian), Jan Willem van de Pol, (vice-voorzitter Nederlandse Politiebond) en Elise Merlijn (bestuurder ABVAKABO FNV).

Reageer op dit artikel