nieuws

Directeur Bolletje weg na conflict

Nieuws

Directeur Bolletje weg na conflict

ALMELO – Bakkersbedrijf Bolletje heeft een nieuwe directeur en Raad van Commissarissen aangesteld. Zittend algemeen directeur Hielke van Dijken en de huidige RvC leggen hun functie neer als gevolg van een verschil van inzicht.

ALMELO – Bakkersbedrijf Bolletje heeft een nieuwe directeur en Raad van Commissarissen aangesteld. Zittend algemeen directeur Hielke van Dijken en de huidige RvC leggen hun functie neer als gevolg van een verschil van inzicht.

Het verschil van inzicht vloeit voort uit het verkoopproces waarin het bedrijf zich bevindt. Beide partijen denken verschillend over de timing van de te volgen scenario’s, zo meldt Bolletje in een persbericht. Om tot een oplossing te komen, hebben nu zowel de directeur als de RvC besloten om hun functie neer te leggen.

Oude bekende
De nieuwe algemeen directeur is Geert Jan van Ark, in het verleden ook al actief in die functie. De nieuwe RvC bestaat uit A. ter Beek en M. ter Beek.
 

Reageer op dit artikel