nieuws

800 sneeën brood voor het goede doel

Nieuws

800 sneeën brood voor het goede doel

BRESKENS – Bakker Stephan Willemsen uit Breskens bakte een XXL-brood en verkocht belegde sneeën brood tijdens de moederdagmarkt in Breskens. De opbrengst van de 800 sneeën brood komt ten goede aan KiKa (Kinderen Kankervrij).

BRESKENS – Bakker Stephan Willemsen uit Breskens bakte een XXL-brood en verkocht belegde sneeën brood tijdens de moederdagmarkt in Breskens. De opbrengst van de 800 sneeën brood komt ten goede aan KiKa (Kinderen Kankervrij).

Acht teams van twee min of meer bekende inwoners van Breskens wisselden elkaar om de dertig minuten af om de soms dunne, en soms dikke of scheef gesneden boterhammen te smeren, schrijft BN De Stem. De boterhammen werden verkocht voor een euro per stuk.

Suzan Boersma, het Breskens Viswûûf, deed haar naam als dorpsomroepster alle eer aan door het brood aan de man of vrouw te brengen. Veel aanmoediging hadden de meeste bezoekers niet nodig. Boterhammen met kaas en ham waren in trek, jam en hagelslag of pasta werd minder gevraagd.

Reageer op dit artikel