nieuws

Van der Sterre lanceert appelmarijnen app

Nieuws

Van der Sterre lanceert appelmarijnen app

DORDRECHT – De klant van vandaag en morgen leeft met tablets en smartphones. Reden voor Bakkerij van der Sterre UIT Dordrecht om een applicatie te ontwikkelen voor zijn meest bekende product: de appelmarijn.

DORDRECHT – De klant van vandaag en morgen leeft met tablets en smartphones. Reden voor Bakkerij van der Sterre UIT Dordrecht om een applicatie te ontwikkelen voor zijn meest bekende product: de appelmarijn.

De app is sinds het weekend van 14 april te downloaden in de app store en android market. De app is speciaal gericht op de hardloper de appelmarijn. Klanten kunnen via de app eenvoudig bestellen. Daarnaast biedt de applicatie informatie over de appelmarijn en is er een slideshow te zien hoe het product wordt gemaakt.

Klanten moeten nu nog bij afleveren op ophalen betalen. In de toekomst wil eigenaar Chris van der Waard gebruikmaken van Ideal of Paypall. ‘Ik zie de app als een stap in de toekomst. De nieuwe doelgroep loopt rond met smartphones en tablets. Daar speel ik nu op in.’
 

Reageer op dit artikel