nieuws

Tent voor extra gasten bij sterrenfestijn

Nieuws

Tent voor extra gasten bij sterrenfestijn

WAGENINGEN – Door de overweldigende belangstelling voor de bekendmaking van Bakker met Ster op donderdag 26 april in de Efteling, waren de 500 kaarten razendsnel uitverkocht. Daartoe heeft de organisatie besloten een extra tent op te zetten om plaats te bieden voor 200 extra gasten.

WAGENINGEN – Door de overweldigende belangstelling voor de bekendmaking van Bakker met Ster op donderdag 26 april in de Efteling, waren de 500 kaarten razendsnel uitverkocht. Daartoe heeft de organisatie besloten een extra tent op te zetten om plaats te bieden voor 200 extra gasten.

Al snel was de zaal van de Efteling in Kaatsheuvel helmaal vol geboekt met 500 brood- en banketbakkers. Een aantal mensen moest daardoor teleurgesteld worden. Nu is er een tent tegen de zaal aan geplaatst, waardoor 200 extra gasten kunnen worden ontvangen.

De tent is mogelijk gemaakt door de sponsoren AB Mauri Netherlands, Beko, Broer Bakkerijgrondstoffen, Dobla, Friesland Campina, Meneba, Nederlands Bakkerij Centrum, Puratos en Sonneveld. Een beperkt aantal belangstellenden kan zich nog aanmelden om het sterrenfestijn mee te maken.

Uitreiking
Op 26 april weten de 65 genomineerde bakkerswinkels of zij in de sterren vallen. De feestelijke bekendmaking en de uitreiking van de sterren begint om 17.00 uur en de feestelijke avond met buffet duurt tot 21.00 uur.

Voor kaarten (€55,- exclusief BTW) kunt u contact opnemen met Jacob de Groot van het NBC, telefoon 0317 – 471216. Meer informatie: www.bakkermetster.nl

 

Reageer op dit artikel