nieuws

La Place zet nieuwe stappen

Nieuws

La Place zet nieuwe stappen

DOETINCHEM – La Place heropende vorige week op één dag vijf vestigingen. In de V&D aan het Amsterdamse Buikslotermeerplein kan de klant op drieplaatsen terecht voor levensmiddelen, voor directe consumptie, maar ook meer en meer voor thuis.

DOETINCHEM – La Place heropende vorige week op één dag vijf vestigingen. In de V&D aan het Amsterdamse Buikslotermeerplein kan de klant op drieplaatsen terecht voor levensmiddelen, voor directe consumptie, maar ook meer en meer voor thuis.

Naast de La Place in Amsterdam-Noord heropende donderdagochtend ook vestigingen in Deventer, Leidschendam, Hengelo en Den Haag. La Place hanteert een minimalistisch verpakkingsontwerp. Volgens manager marketing en communicatie Marieke Boer van La Place moeten de producten centraal bij de formule centraal staan.  

BEKIJK DE FOTO’S

Binnenkort wordt het aanbod verder uitgebreid met honing en eetbare cadeauartikelen. ‘Er zijn plannen om steeds meer vers en food aan te bieden. Uiteindelijk willen we alle eetmomenten invullen. Van on-the-go tot en met thuisbezorgen.’

Bonbons
Het food-voor-thuis is daarnaast uitgebreid met bon bons, koffiebonen, hagelslag en een range vruchtenjams. De koffie komt uit Honduras, Guatamala en El Salvador. De jams worden in de Betuwe geproduceerd. De chocolade is afkomstig van  Callebaut.

 

Reageer op dit artikel