nieuws

Kwart eeuw bakker Bongers in Schaijk

Nieuws

Kwart eeuw bakker Bongers in Schaijk

SCHAIJK – Bart en Annemarie Bongers runnen op 1 juni 25 jaar hun bakkerij in Schaijk. Het bakkersechtpaar aan de Pastoor van Winkelstraat viert dit met een stempelactie en een open huis op zondag 3 juni.

SCHAIJK – Bart en Annemarie Bongers runnen op 1 juni 25 jaar hun bakkerij in Schaijk. Het bakkersechtpaar aan de Pastoor van Winkelstraat viert dit met een stempelactie en een open huis op zondag 3 juni.

Deelnemers aan de stempelactie maken kans op één van de acht gratis tickets voor een luchtballonvaart of één van de tien troostprijzen: een jaar lang iedere week één gratis Bartkorn-brood. 

Banket en snacks

Bart en Annemarie startten hun zaak in Schaijk op 1 juni 1987. In de 25 jaar hierna bouwde Bongers, die is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde, een prima reputatie op in Schaijk en omgeving. Niet alleen met diverse broodproducten, maar ook met banket en snacks. Bovendien beschikt Bart Bongers over het speciale Bartkornbrood. Hiervoor heeft hij een uitgebalanceerd recept uitgedokterd.

Op zondag 3 juni houdt Bart Bongers een open huis. Tussen 10 en 16 uur kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen van de bakkerij. De hele dag worden demonstraties gegeven en kunnen bezoekers genieten van gratis oliebollen en andere versgebakken producten.

Reageer op dit artikel