nieuws

Kijkje in keuken Bakkerij Kletersteeg

Nieuws

Kijkje in keuken Bakkerij Kletersteeg

HOEVELAKEN – Bakkerij Kletersteeg was donderdagavond gastheer voor alle genodigden van Sportminded Hoevelaken.

HOEVELAKEN – Bakkerij Kletersteeg was donderdagavond gastheer voor alle genodigden van Sportminded Hoevelaken.

De sponsorcommissies van voetbalvereniging sc Hoevelaken en de Mixed Hockey Club Hoevelaken hielden, in samenwerking met Rabobank Amersfoort e.o., voor de vijfde keer een gezamenlijke avond voor hun sponsors. Na ontvangst met een broodbuffet, kregen de aanwezigen een kijkje in de keuken van de bakkerij. Algemeen directeur Wim van de Kletersteeg (foto) vertelde eerst over het ontstaan van de bakkerij, die voortkomt uit een kruidenierswinkel. 

Zie hier voor een kijkje in de keuken van de bakker: 

 

Reageer op dit artikel