nieuws

Hotel Londen krijgt chocoladekamer

Nieuws

Hotel Londen krijgt chocoladekamer

LONDEN – Eén kamer van het Cavendish hotel in Londen is voor het Paasweekend omgebouwd tot chocoladekamer. Van de bloemen in de vaas tot het ‘niet storen’ bordje op de deur. Alles is gemaakt van de donkere lekkernij.

LONDEN – Eén kamer van het Cavendish hotel in Londen is voor het Paasweekend omgebouwd tot chocoladekamer. Van de bloemen in de vaas tot het ‘niet storen’ bordje op de deur. Alles is gemaakt van de donkere lekkernij.

Divers chocolatiers hebben hun best gedaan om zo veel mogelijk objecten uit de hotelkamer eetbaar te maken. Badslippers van chocolade, een tandenborstel van chocolade, een vaasje met chocolade bloemen; alles is eetbaar.

Volgens het hotel is het pronkstuk een gigantisch chocolade-ei met paashaas, een stuk dat zo zwaar is dat het door twee mensen getild moet worden. Voor de transformatie van de kamer is meer dan honderd kilo chocolade gebruikt. De kamer is helaas niet te boeken, het Cavendish hotel heeft een wedstrijd uitgeschreven en de winnaar ervan mag een er een nachtje snoepen of slapen.

Patissiers die het werk hebben verricht zijn studenten van het Westminster Kingsway College of Hospitality in Londen. Ze gebruikten uitsluitend chocolade van het merk Callebaut.

Reageer op dit artikel