nieuws

Demonstratie cupcakes maken bij bakkerij Snip!

Nieuws

Demonstratie cupcakes maken bij bakkerij Snip!

EDE – Bij de Edese bakkerij Snip! (bakkerij van Snippenberg) is zaterdag 21 april een demonstratie cupcakes maken. Deelnemers kunnen onder meer marsepeinen rozen maken en cupcakes opspuiten met bavaroises.

EDE – Bij de Edese bakkerij Snip! (bakkerij Van Snippenberg) is zaterdag 21 april een demonstratie cupcakes maken. Deelnemers kunnen onder meer marsepeinen rozen maken en cupcakes opspuiten met bavaroises.

De demonstratie wordt van 10.00 tot 14.00 uur gegeven bij de winkel aan het Rozenplein in Ede. Bij diverse winkels van de bakkerij worden bakmixen, marsepein, versieringen en rolfondant verkocht, meldt Ede Stad.

‘Er zijn steeds meer mensen die het erg leuk vinden om thuis af en toe ook wat lekkers  maken. Daarom verkoopt Snip! eerlijke zelfbakmixen,’ aldus de bakker.

 

Reageer op dit artikel