nieuws

Brood verkopen en haar knippen

Nieuws

ZAVENTEM – Een bakkerswinkel bij de kapster. Het gebeurt in het Belgische Nossegem, een deelgemeente van Zaventem. Daar heeft kapster Véronique Vancuyck haar garage onlangs omgedoopt tot bakkerij Nos’ke.

ZAVENTEM – Een bakkerswinkel bij de kapster. Het gebeurt in het Belgische Nossegem, een deelgemeente van Zaventem. Daar heeft kapster Véronique Vancuyck haar garage onlangs omgedoopt tot bakkerij Nos’ke.

In Nosegem sloot de laatste bakkerij jaren terug de deuren. Het idee kwam van Vancuyck, terwijl ze één van haar klanten Yves Guns, de bakker met winkels in Zaventem en Kortenberg aan het knippen was. Beiden waren van mening dat Nossegem een eigen bakkerswinkel moest hebben. ‘Als kapster praat je vaak met de klanten en gedurende al die jaren is er een thema dat bleef terugkeren: de nood aan een bakkerszaak in Nossegem’, zegt de kapster in het Belgisch Nieuwsblad. ‘Ik heb mijn garage uitgekuist en verbouwd tot bakkerswinkel. Guns levert het brood en de patisserie. Na twee weken blijken zowel de inwoners van Nossegem als kapster Vancuyck erg tevreden. Naast de kappers- en bakkerszaak werd ook een broodautomaat geïnstalleerd.

 

Reageer op dit artikel