nieuws

Blauwe broden-actie van Dukers

Nieuws

Blauwe broden-actie van Dukers

STEIN – De afgelopen dagen doken ze in verschillende gemeenten in Limburg op bij kerken en op rotondes: blauwe broden. Aan het brood hing een geheimzinnig kaartje met enkel een code en een verwijzing naar de website www.blauwbrood.nl.

STEIN – De afgelopen dagen doken ze in verschillende gemeenten in Limburg op bij kerken en op rotondes: blauwe broden. Aan het brood hing een geheimzinnig kaartje met enkel een code en een verwijzing naar de website www.blauwbrood.nl.

De blauwe broden waren een actie van Bakkerij Dukers uit Stein. Met deze ludieke actie heeft de bakkerij kenbaar gemaakt dat zij verder gaan met een eigen, blauwe, huisstijl. Raymond en Anita Dukers hebben afscheid genomen van het Echte bakkersgilde en gaan verder als Dukers dé bakker.

‘Na tien jaar vonden we het wel tijd voor een frisse wind door het bedrijf. Dus we hebben een nieuwe huisstijl met de kleur blauw aangenomen. Alles is aangepast, de gevels, de auto’s en de kleding van de winkeldames’, vertelt Anita Dukers. ‘Deze actie was een teaser om klanten erop te attenderen. Klanten konden de code invoeren op de website en een prijs winnen.’

Dukers noemt de actie geslaagd: ‘Jazeker. Als je ziet wat een reacties wij hebben gekregen, dat is echt fantastisch. Het was organisatorisch wel heftig, want alles moest stiekem, maar het was zeker een geslaagde actie.’ 

Reageer op dit artikel