nieuws

Bakkerij Pluryn naar Buurtmarkt Breedeweg

Nieuws

Bakkerij Pluryn naar Buurtmarkt Breedeweg

BREEDEWEG – De bakkerij van de Groesbeekse gehandicapteninstelling Pluryn verhuist deze zomer naar de nieuwe Buurtmarkt van Breedeweg. De bakkerij zit nu nog in het dagactiviteitencentrum van Pluryn in Groesbeek.

BREEDEWEG – De bakkerij van de Groesbeekse gehandicapteninstelling Pluryn verhuist deze zomer naar de nieuwe Buurtmarkt van Breedeweg. De bakkerij zit nu nog in het dagactiviteitencentrum van Pluryn in Groesbeek.

De Buurtmarkt wordt gevestigd in de voormalige dorpssuper die enkele jaren geleden gesloten is, meldt dagblad De Gelderlander. De super wordt gerund door cliënten van Pluryn. De winkel verkoopt het normale levensmiddelenassortiment, maar er worden ook biologische producten aangeboden van Terra Vita, een regionale organisatie van veertien agrarische ondernemers.

In de Buurtmarkt komt ook een lunchroom waar koffie van Coffyn en thee van het Pluryn-huismerk Bloesem wordt geschonken.

Lees ook:

Nijmegen krijgt Bakkerscafé

Reageer op dit artikel