nieuws

Bakker en getuige houden overvaller staande

Nieuws

Bakker en getuige houden overvaller staande

APELDOORN – Een 31-jarige Apeldoorner is in de kraag gevat door een alerte getuige die op de fiets achter hem aan ging en door de bakker die hij probeerde te overvallen.

APELDOORN – Een 31-jarige Apeldoorner is in de kraag gevat door een alerte getuige die op de fiets achter hem aan ging en door de bakker die hij probeerde te overvallen.

De Apeldoorner had een bakker aan de 1e Wormenseweg willen overvallen, schrijft de Stentor. De overvaller kwam rond kwart over drie de bakkerij aan de 1e Wormenseweg binnen en bedreigde de eigenaresse met een mes. Zij weigerde mee te werken, waarop de overvaller er vandoor ging. De inmiddels gealarmeerde bakker kwam vanuit zijn werkruimte en ging er achteraan.

Buiten riep hij een getuige die verderop in de straat stond. De getuige leende vervolgens zonder dralen de fiets van een passant en ging achter de overvaller aan. Hij kon de man tegenhouden en meenemen naar de bakkerij. De gebelde agenten kwamen ter plaatse en hebben de overvaller aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij voor nader verhoor en onderzoek is ingesloten.

Reageer op dit artikel