nieuws

12,5-jarig jubileum bij Maré

Nieuws

12,5-jarig jubileum bij Maré

ULVENHOUT – Maré patisserie-chocolaterie in Ulvenhout viert op 12 mei haar 12,5-jarig jubileum met een open dag.

ULVENHOUT – Maré patisserie-chocolaterie in Ulvenhout viert op 12 mei haar 12,5-jarig jubileum met een open dag.

De hele dag door zijn er ijssculpturen te bewonderen, maar bezoekers kunnen ook zelf aan de slag. Om 11.00 uur worden ‘de Acht Zaligheden’ gelanceerd. Dat zijn acht ‘heerlijcke en nostalgische lekkernijen’ die herinneren aan het rijke Ulvenhoutse verleden. Maré heeft deze lekkernijen speciaal ontwikkeld voor het jubileum.

Van 12.00 tot 16.30 uur kunnen kinderen zich laten schminken en om 15.00 uur wordt de winnaar van de ontwerpwedstrijd bekend gemaakt. Kinderen kunnen tot 10 mei een ontwerp voor een taart inleveren bij de patisserie, de winnaar mag zijn creatie samen met meesterpatissier Remco Dekker gaan maken.
 

Reageer op dit artikel