nieuws

Vlaamsch Broodhuys genomineerd voor Ketelbinkieprijs

Nieuws

Vlaamsch Broodhuys genomineerd voor Ketelbinkieprijs

ROTTERDAM – Het Vlaamsch Broodhuys is genomineerd voor de Ketelbinkieprijs 2011. Reden voor nominatie is het Baker’s Café, waarmee bakker Dimitri Roels mensen dichter bij elkaar wil brengen.

ROTTERDAM – Het Vlaamsch Broodhuys is genomineerd voor de Ketelbinkieprijs 2011. Reden voor nominatie is het Baker’s Café, waarmee bakker Dimitri Roels mensen dichter bij elkaar wil brengen.

De ketelbinkieprijs is bestemd voor een Rotterdamse ondernemer of organisatie die zich in het afgelopen jaar op originele wijze heeft geprofileerd, waardoor het Rotterdamse karakter duidelijk op de kaart is gezet.

Het Vlaamsch Broodhuys deed dat door vorig jaar het Baker’s Café te openen. Het café is uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor iedereen waar naast ontbijt, lunch of Vlaamsche High tea ook gelegenheid is voor feesten, borrels of vergaderingen.

De winnaar ontvangt de prijs tijdens het Ondernemers Ontbijt Rotterdam in mei a.s., uit handen van burgemeester Ahmed Aboutaleb. Naast Vlaamsch Broodhuys zijn Nieuw Rotterdams Café en socialmedia-bureau RauwCC genomineerd.
 

Reageer op dit artikel