nieuws

Vershuys weer in de lucht

Nieuws

VENLO – Plus-ondernemer Geert Benders uit Venlo heropent deze week de internetsupermarkt Vershuys.com. Vanaf vrijdag begint de webshop weer met bezorgen.

VENLO – Plus-ondernemer Geert Benders uit Venlo heropent deze week de internetsupermarkt Vershuys.com. Vanaf vrijdag begint de webshop weer met bezorgen.

De site gaat donderdagavond om 20.00 uur live. Op dit moment staat er slechts een aankondiging van de heropening van de winkel op de site. De bezorging wordt voorlopig beperkt tot een straal van dertig kilometer rond Venlo. Benders kocht Vershuys.com vanuit het faillissement, twee jaar na de oprichting van de webwinkel voor versproducten.

Concept aangepast
De Plus-ondernemer heeft wel het concept aangepast. Het assortiment van verse producten wordt uitgebreid met kruidenierswaren, zodat klanten al hun boodschappen via de webshop kunnen bestellen. De websuper van Albert Heijn is nog niet actief in Venlo en omgeving.

 

Reageer op dit artikel