nieuws

Verkerk tijdelijk in snackbar

Nieuws

Verkerk tijdelijk in snackbar

DE MEERN – Bakkerij Verkerk uit De Meern verkoopt tijdelijk vanuit een voormalige snackbar. De winkel in het winkelcentrum ondergaat een verbouwing, maar tweeënhalve week de deuren dicht zag eigenaar Kees Verkerk niet zitten.

DE MEERN – Bakkerij Verkerk uit De Meern verkoopt tijdelijk vanuit een voormalige snackbar. De winkel in het winkelcentrum ondergaat een verbouwing, maar tweeënhalve week de deuren dicht zag eigenaar Kees Verkerk niet zitten.

‘Sluiten wilden we per se niet, want dan stuur je de klanten weg. Dat wilden we voorkomen’, zegt Kees Verkerk. Daarom opende hij een noodwinkel in het lege pand van de onlangs verhuisde snackbar, twintig meter verderop. ‘We hebben een cementen dekvloer gestort, canvasdoeken aan de wanden gehangen en een deel van het inventaris meegenomen. Het ziet er best herkenbaar en ambachtelijk uit.’

Op 4 april gaat de verbouwde winkel open, in de stijl zoals ze onlangs de winkel in Vleuten verbouwden. ‘We hebben gemerkt dat de routing daar voor meer omzet zorgt. We gaan ook meer zelfbediening toevoegen, zonder de ambachtelijk uitstraling te verliezen. De schappen met ongesneden broden blijven.’ 

Reageer op dit artikel