nieuws

Turkse bakkers steunen voedselbank

Nieuws

Turkse bakkers steunen voedselbank

AMSTERDAM – Drie Turkse bakkerijen in Amsterdam-Noord hebben besloten wekelijks brood te schenken aan de lokale voedselbank.

AMSTERDAM – Drie Turkse bakkerijen in Amsterdam-Noord hebben besloten wekelijks brood te schenken aan de lokale voedselbank.

De drie Turkse bakkers, Bizim Ufuk Bakkerij op het Waterlandplein, Oz Karadeniz Bakkerij op het Spreeuwenpark en Andalusia Bakkerij op de Ganzenweg gaan de voedselbank wekelijks voorzien van brood. De Vereniging van Jonge Turkse Ondernemers (AGIAD) steunt het gebaar van de bakkers en schenkt 1000 kg rijst, schrijft nieuwssite Dichtbij.

Onlangs werd er in Amsterdam-Noord een themabijeenkomst over armoede georganiseerd door de PvdA. Tijdens de bijeenkomst bleek dat inwoners van Amsterdam-Noord met een heel krappe beurs steeds vaker een beroep moeten doen op de voedselverstrekking van de voedselbank.
 

Reageer op dit artikel