nieuws

Rook- en waterschade Bakkerij Berntsen

Nieuws

Rook- en waterschade Bakkerij Berntsen

DIDAM – Kampioensbakker Paul Berntsen heeft rook- en waterschade opgelopen. Oorzaak is een uitslaande brand in een naastgelegen pand.

DIDAM – Kampioensbakker Paul Berntsen heeft rook- en waterschade opgelopen. Oorzaak is een uitslaande brand in een naastgelegen pand.

De brand begon iets voor 11.00 uur in een woning boven de Aldi dat aan het bakkersbedrijf vastzit. De brandweer rukte met vier wagens uit. Hoewel de brandweermannen de brand binnen een uur onder controle hadden, is het bakkersbedrijf er niet ongeschonden uitgekomen. Diverse media spreken van rook- en waterschade. Hoe groot de schade exact is, is niet duidelijk. Eigenaar Paul Berntsen was niet bereikbaar voor commentaar.
 

Reageer op dit artikel