nieuws

Oud eigenaren Nijstad steken de plas over

Nieuws

Oud eigenaren Nijstad steken de plas over

DEN BURG – Lia en Nanne-Jan Stienstra hebben Leeuwarden ingeruild voor Texel. De voormalige eigenaren van Nijstad hebben chocolaterie Looijer overgenomen.

DEN BURG – Lia en Nanne-Jan Stienstra hebben Leeuwarden ingeruild voor Texel. De voormalige eigenaren van Nijstad hebben chocolaterie Looijer overgenomen.

Eind januari verkochten ze Banketbakkerij Nijstad aan René en Marjan Wezeman, eind februari namen ze Looijer over in Den Burg op Texel. Lia Stienstra: ‘We waren toe aan een nieuwe uitdaging. Twee jaar terug kwam dit op ons pad.

De liefde voor chocolade is aangewakkerd tijdens een bezoek aan Brugge. We kwamen al vaak op Texel. We hebben beide liefdes dus gecombineerd.’ Chocolaterie Looijer is gevestigd op een industrieterrein met een productielocatie en een winkel. Lia en Nanne Jan zijn de enige medewerkers.
 

Reageer op dit artikel