nieuws

Nederland Europees kampioen

Nieuws

Nederland Europees kampioen

AMSTERDAM – Nederland is Europees kampioen. Wietse Schiere, Francois Brandt en Peter Bienefelt hebben zojuist in de RAI les Pellons d’Or in de wacht gesleept.

AMSTERDAM – Nederland is Europees kampioen. Wietse Schiere, Francois Brandt en Peter Bienefelt hebben zojuist in de RAI les Pellons d’Or in de wacht gesleept.

Nederland mag zich het beste broodbakkende land van Europa noemen. Wietse Schiere, Francois Brandt en Peter Bienefelt, leden van het Nederlands Boulangerie team, sleepten op een volle beursvloer de eretitel in de wacht.

De ontlading was enorm bij de bakkers, teamcaptain Hans Som, Richard Jansen en de vele Nederlandse toeschouwers. Het is voor het eerst dat Nederland de prijs in de wacht sleept. Voorgaande twee jaar kwam Nederland niet verder dan plaats vier.

 

Reageer op dit artikel