nieuws

Luciano’s Wassenaar IJssalon van het Jaar

Nieuws

Luciano’s Wassenaar IJssalon van het Jaar

WASSENAAR – IJssalon Luciano’s van Luc en Angelique Blok in Wassenaar is gisteren uitgeroepen tot IJssalon van het Jaar. Tweede werd Jo’s IJssalon in Reuver en de derde plaats was voor IJscafé Holland.

WASSENAAR – IJssalon Luciano’s van Luc en Angelique Blok in Wassenaar is gisteren uitgeroepen tot IJssalon van het Jaar. Tweede werd Jo’s IJssalon in Reuver en de derde plaats was voor IJscafé Holland.
 

‘Dit is echt ongelooflijk’ reageert Blik geëmotioneerd van de spanning na de bekendmaking in het IJscentrum in Wageningen. ‘De afgelopen twee weken waren echt slopend vanwege het onaangekondigde mysteryguest-bezoek. Daardoor loop je op je tenen. Ik was iedere dag als eerste in de zaak en als laatste weg. Je wilt immers dat alles tiptop in orde is.’

Luc en Angelique Blok ontvingen de beker uit handen van de winnaars van verleden jaar, Marcel en Marjo Janssen van ijssalon Florence in Nederweert.

Nieuwe opzet
De verkiezing IJssalon van het Jaar kende dit jaar een nieuwe opzet. Na de beurs IJsvak bleven vijf genomineerde ijssalons over die de hoogste score behaalden in de combinatiewedstrijd om De Gouden IJssspatel en Gouden IJscreatie. Naast de nummer een, twee en drie waren dat Van der Poel IJs in Hengelo en De Parel in Putten.

De vijf genomineerden hebben zowel een hygiënecontrole ondergaan als een mysteryguest-bezoek gehad. De resultaten werden opgeteld bij de scores van de wedstrijden om De Gouden IJsspatel en Gouden IJscreatie. Blok scoorde bij de wedstrijden het hoogst en werd daardoor tijdens de beurs IJsvak al uitgeroepen tot IJsvakman van het jaar.

Reageer op dit artikel