nieuws

La Lorraine koopt Paverko

Nieuws

La Lorraine koopt Paverko

BRUGGE -La Lorraine, koopt de versbakkerij Paverko van Jacques Dossche over.

BRUGGE –La Lorraine, koopt de versbakkerij Paverko van Jacques Dossche over.

Paverko levert vooral aan grootwarenhuizen zoals Delhaize, Carrefour en Spar, maar ook aan ziekenhuizen, scholen en rusthuizen. Per jaar bakt het bedrijf zowat 11miljoen broden en sandwiches. Paverko zette de laatste jaren vooral in op de verkoop van voorverpakt brood.

De jongste jaren stond de omzet onder druk en werden regelmatig verliezen geslikt. La Lorraine Bakery Group is de nummer één in België in vers industrieel brood én diepvriesbrood.. Paverko is goed voor 15 miljoen euro omzet en 85 werknemers. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel