nieuws

Inbrekers bakkerij aangehouden

Nieuws

DEN HAAG – Twee Haagse mannen van 18 en 20 jaar zijn donderdag 15 maart rond 02.15 uur aangehouden. Ze worden verdacht van een inbraak in een bakkerij op de kruising Vlierboomstraat met Frambozenstraat. Rond 02.10 uur kreeg de politie een inbraakmelding.

DEN HAAG – Twee Haagse mannen van 18 en 20 jaar zijn donderdag 15 maart rond 02.15 uur aangehouden. Ze worden verdacht van een inbraak in een bakkerij op de kruising Vlierboomstraat met Frambozenstraat. Rond 02.10 uur kreeg de politie een inbraakmelding.

Getuigen meldden dat twee mannen op een scooter weg waren gereden in de richting van de Laan van Meerdervoort. Bij de achtervolging negeerde de bestuurder alle signalen van de politie. Het tweetal werd klem gereden op de Laan van Poot.

Eén van de verdachten kon meteen aangehouden worden. De ander vluchtte het duingebied in. Met behulp van warmtebeelden kon de verdachte vanuit de politiehelikopter getraceerd worden. De mannen bleken inbrekerswerktuigen bij zich te hebben.

 

Reageer op dit artikel