nieuws

Eerste drivethru bakery in Nederland

Nieuws

NIEUWERKERK AAN DE IJSSEL – De eerste drivethru bakery opent over drie weken bij Shell-tankstation Van Weelde in Nieuwerkerk aan de IJssel. Via een praatpaal doen klanten hun bestelling en bij het raam worden de broodjes meegenomen, zonder de auto te verlaten.

NIEUWERKERK AAN DE IJSSEL – De eerste drivethru bakery opent over drie weken bij Shell-tankstation Van Weelde in Nieuwerkerk aan de IJssel. Via een praatpaal doen klanten hun bestelling en bij het raam worden de broodjes meegenomen, zonder de auto te verlaten.

Pomphouder Gerard van Weelde: ‘We hebben een uitgebreid assortiment dat via een speciale manier van voorbereiden binnen enkele seconden verse broodjes oplevert. Vers van de pers, zeg maar.’

Bekijk ook
‘Drive-in bakkerij schot in de roos’

Ook krijgt Van Weelde de beschikking over een oven die diepgevroren kant-en-klare broodjes hamburger binnen 30 seconden kan bereiden. Voor de koffie geldt hetzelfde. Een volautomatisch apparaat zet koffie die bijna niet te onderscheiden is van de handmatig gezette koffie die binnen wordt geserveerd, schrijft Tankpro.

De drivethru zal op termijn ook op afstand kunnen worden gebruikt. ‘Extendas is bezig met een app voor de telefoon waarmee je al een voorkeur voor een broodje kunt doorsturen. Daarvan zullen we meteen gebruik gaan maken.’

 
 

Reageer op dit artikel