nieuws

Collega’s helpen Berntsen na brand

Nieuws

Collega’s helpen Berntsen na brand

DIDAM – Bakker Paul Berntsen, vrijdag getroffen door een brand, bakt vanaf dinsdag weer. De winkelverkoop vindt de komende dagen plaats vanuit Berntsens andere winkel in Didam. Hij is de afgelopen dagen geholpen door bakker Koenen uit Westervoort en Bram De Echte Bakker uit Wehl.

DIDAM – Bakker Paul Berntsen, vrijdag getroffen door een brand, bakt vanaf dinsdag weer. De winkelverkoop vindt de komende dagen plaats vanuit Berntsens andere winkel in Didam. Hij is de afgelopen dagen geholpen door de bakker Koenen uit Westervoort en Bram De Echte Bakker uit Wehl.

Kampioensbakker Paul Berntsen heeft veel rook- en waterschade opgelopen na een uitslaande brand van vrijdagochtend. Een woning boven de Aldi, die grenst aan het bakkersbedrijf, vatte iets voor 11 uur vlam.

De afgelopen dagen is Berntsen geholpen door Bram De Echte Bakker uit Wehl (voor verkoop derde kanaal) en bakker Koenen uit Westervoort (voor winkelverkoop). Gelukkig voor Berntsen is het materiaal intact gebleven. Er is nauwelijks schade aan ovens , kneedmachines, rijskasten en diepvriezen. Wel is er roetschade in de winkel en moeten het bovengelegen kantoor en de opslagruimte als verloren beschouwd worden. Berntsen hoopt aan het eind van de week de winkelverkoop aan de Kerkstraat te kunnen hervatten.

Tot die tijd vindt de verkoop plaats bij de tweede vestiging van Paul Berntsen in woonzorgcentrum Meulenvelden: Paul Plus. Hoewel het deze dagen hectisch is, met veel overleg met verzekeringsinstanties, vindt Berntsen alles overziend toch dat hij geluk heeft gehad.  De oorzaak van de brand, die ook zorgde voor water- en rookschade bij de supermarkt, is nog onbekend.

Lees ook:
Rook- en waterschade bakkerij Berntsen
 

Reageer op dit artikel