nieuws

Bread & Delicious verzorgt dessert voor koningin

Nieuws

MAASTRICHT – Patissier Robert Uphoff van Bread & Delicious mocht deze week het dessert verzorgen voor koningin Noor van Jordanië.

MAASTRICHT – Patissier Robert Uphoff van Bread & Delicious mocht deze week het dessert verzorgen voor koningin Noor van Jordanië.

De Arabische kongingin was deze week even in Maastricht. Robert Uphoff werd door de caterraar gevraagd voor het dessert. ‘Of ik kans zag een dessert voor de koningin te verzorgen. Glutenvrij én lactosevrij; het werd er even bijgezegd, alsof het de gewoonste zaak ter wereld was’, vertelt hij op de website Maastricht dichtbij.

Het werd uiteindelijk een macaron parisien, reuzenmacaron, met de afmeting van een gewoon gebakje, en dan heel mooi afgemaakt. ‘Aangezien de koningin ook erg blijkt te houden van frambozen, heb ik met behulp van frambozenextract en wat frambozenpoeder een combinatie weten te maken.’

 

Reageer op dit artikel