nieuws

BRC voor Bakkerij Bussing

Nieuws

BRC voor Bakkerij Bussing

NUMANSDORP – Bakkerij Bussing uit Numansdorp heeft voor de eerste keer de British Retail Consortium (BRC) met de A-status behaald. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan de hoogste eisen wat betreft voedselveiligheid en kwaliteit.

NUMANSDORP – Bakkerij Bussing uit Numansdorp heeft voor de eerste keer de British Retail Consortium (BRC) met de A-status behaald. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan de hoogste eisen wat betreft voedselveiligheid en kwaliteit.

De audit vond eind vorig jaar plaats, waar zeven maanden hard werken aan voor af is gegaan. Voor de bakkerij is het de eerste keer dat ze de BRC behalen, ‘juist daarom vinden we het erg waardevol’, zegt Henk Groeneveld. ‘Het is een erkenning voor onze manier van werken die we voort moeten zetten voor onze medewerkers en klanten.’

Groeneveld ziet alleen maar voordelen van het certificaat. ‘Vanaf nu is het mogelijk om in binnen- en buitenland af te zetten en het is een signaal naar onze afnemers dat we ons werk serieus nemen. Maar uiteindelijk draait het allemaal om het maken van eerlijke en smaakvolle producten. Dat blijft het belangrijkst.’
 

Reageer op dit artikel