nieuws

Boulangerie Team op overwinningskoers

Nieuws

Boulangerie Team op overwinningskoers

AMSTERDAM – De strijd om de titel ‘Les Pellons d’Or’, oftewel ‘Gouden Broodschieters’ is zondagmorgen in alle vroegte losgebarsten. De teams uit Nederland, Portugal, Luxemburg en Zwitserland hebben op de eerste dag van de Bakkerijdagen hun brood, vinoisserie en hun showstuk klaargemaakt in de bakkerijen op de beursvloer.

AMSTERDAM – De strijd om de titel ‘Les Pellons d’Or’, oftewel ‘Gouden Broodschieters’ is zondagmorgen in alle vroegte losgebarsten. De teams uit Nederland, Portugal, Luxemburg en Zwitserland hebben op de eerste dag van de Bakkerijdagen hun brood, vinoisserie en hun showstuk klaargemaakt in de bakkerijen op de beursvloer.

Onder het oog van het toegestroomde publiek versierden de teams hun showstuk, met als thema ‘flora en fauna’. Wietse Schiere verzorgt de vienoisserie en is tevreden met het resultaat: ‘Het gaat goed, we hebben geen steken laten vallen.’ Hij heeft goede hoop voor het Nederlandse team, maar: ‘het is nog afwachten wat de rest doet.’

Reageer op dit artikel