nieuws

Bart de Gans maakt Lekkerste bonbon van Nederland

Nieuws

Bart de Gans maakt Lekkerste bonbon van Nederland

TILBURG – Bart de Gans, werkzaam bij Jarreau, maakt officieel ‘De lekkerste bonbon van Nederland’. Na een spannende strijd tussen de zes finalisten, kwam zijn bonbon als beste uit de bus.

TILBURG – Bart de Gans, werkzaam bij Jarreau, maakt officieel ‘De lekkerste bonbon van Nederland’. Na een spannende strijd tussen de zes finalisten, kwam zijn bonbon als beste uit de bus.

De winnende bonbon viel op door uiteraard zijn sublieme smaak. Wat de doorslag bij de jury heeft gegeven, is vakmanschap. Bart de Gans: `onwijs blij met het feit deze prijs te mogen behalen, bedankt werkgever, familie, vrienden en Belcolade.`

Prijs
Naast de titel en een ingelijste oorkonde won De Gans samen met 4 collega’s een Masterclass van Dominique Persoone. Persoone is Meester Chocolatier en eigenaar van The Chocolate Line in Brugge en Antwerpen. Ook stelt Belcolade een chocoladepakket ter waarde van € 1.000,- ter beschikking aan de winnaar.

Publieksprijs
Gerben den Hartog van Choco Kado de Berekuil, Ouderkerk aan den IJssel won de tweede prijs overall en de publieksprijs. De publieksfavoriet mag samen met vier collega’s de Masterclass volgen van Robèrt van Beckhoven, Meester Patissier en eigenaar van Patisserie Robèrt in Oisterwijk.

Het brons was voor Janet Verschuren, werkzaam bij Oonk in Enschede.
De vakjury, bestond uit Robèrt van Beckhoven, Dominique Persoone en Geert-Jan Heesterbeek. De finale werd gehouden bij De Rooi Panne in Tilburg.

Bekijk de foto’s
 

Reageer op dit artikel