nieuws

Banketbakkerij Stevers is Sterkste schakel

Nieuws

Banketbakkerij Stevers is Sterkste schakel

ALPHEN AAN DEN RIJN – Banketbakkerij Stevers mag zich de sterkste schakel van Alphen aan den Rijn noemen.

ALPHEN AAN DEN RIJN – Banketbakkerij Stevers mag zich de sterkste schakel van Alphen aan den Rijn noemen.

De banketbakkerij won vrijdag 23 maart de wedstrijd Sterktste schakel in de categorie detailhandel. Er waren 60 bedrijven genomineerd in 9 branches. De overall prijs ging naar een tandarts uit Alphen.

Jurycommentaar
De jury roemde Stevers om zijn aanpak: ‘Ze denken op een moderne manier over de markt. Samengevat is het een jong, enthousiast en ondernemend stel dat op moderne en creatieve wijze het ambachtelijke vak van banketbakker invult.’

 

Reactie winnaar
Een bedrijf kon uitsluitend door eigen klanten genomineerd worden.’Eigenaar Ard van den Berg: ‘ Echt een teken dat we met ons team heel goed bezig zijn en dat onze manier van ondernemen blijkbaar gewaardeerd wordt.’

 

Reageer op dit artikel