nieuws

Bakkerij Swaanen na twee jaar terug

Nieuws

OISTERWIJK – Echte Bakker Jan Swaanen is na twee jaar breken, slopen en bouwen weer terug op zijn oude locatie in Oisterwijk.

OISTERWIJK – Echte Bakker Jan Swaanen is na twee jaar breken, slopen en bouwen weer terug op zijn oude locatie in Oisterwijk.

Dinsdag 20 maart werd de nieuwe semi-zelfbedieningswinkel van 100 vierkante meter (Redie) geopend op nagenoeg dezelfde plek die het bedrijf twee jaar eerder moest opgeven. Swaanen moest wijken voor de nieuwbouw van een appartementencomplex.

Twee jaar moest het bedrijf in een noodwinkel voor de bouwput bivakkeren. Eigenaar Dennis Swaanen: ‘Het eerste jaar plusten we, toen de bouw echt begon hebben we omzet in moeten leveren, maar die verloren omzet verdienen we weer snel terug met de nieuwe winkel.’

Swaanen omschrijft zelf de winkel als: fris, licht en hip. We trekken jonger publiek. Opvallend element is de sandwichbar. Swaanen perst sinaasappels, schenkt verse koffie of thee en smeert boterhammen. Klanten kunnen de sandwiches in de zaak opeten. Swaanen heeft barretjes gecreëerd bij het raam.
 

Reageer op dit artikel