nieuws

Bakker Paul Berntsen bakt weer

Nieuws

Bakker Paul Berntsen bakt weer

DIDAM – Kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam heeft vannacht weer kunnen bakken en verkoopt vanaf vandaag weer zijn eigen producten. Dinsdagmiddag om 17.15 uur kreeg hij te horen dat er geen asbestdeeltjes in de lucht gevonden waren en dat hij zijn werkzaamheden kon oppakken.

DIDAM – Kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam heeft vannacht weer kunnen bakken en verkoopt vanaf vandaag weer zijn eigen producten. Dinsdagmiddag om 17.15 uur kreeg hij te horen dat er geen asbestdeeltjes in de lucht gevonden waren en dat hij zijn werkzaamheden kon oppakken.

‘Alles gaat weer goed’, zegt een opgeluchte Berntsen. ‘Er zijn weinig gekke dingen meer gebeurd, alles werkt weer. Het is alleen nog wel even gekkenhuis’, zegt hij gehaast. De Kampioensbakker verkoopt op het moment alleen nog vanaf zijn andere locatie in woonzorgcentrum Meulenvelden, maar de klanten weten de weg naar het getroffen pand goed te vinden om de bakker een hart onder de riem te steken. ‘De reacties zijn hartverwarmend. Daar doe je het voor’, aldus Berntsen.

De bovenverdieping van Berntsens pand werd vrijdag gedeeltelijk verwoest door een uitslaande brand bij het Aldi-pand ernaast. De bakkerij bleef ongedeerd. Berntsens pand moest worden onderzocht op de aanwezigheid van asbest, omdat in het afgebrande pand de kankerverwekkende stof was aangetroffen.

Lees ook:
Onderzoek naar asbest bij Berntsen (20 maart 2012)
Collega’s helpen Berntsen na brand (19 maart 2012)
Rook en waterschade Bakkerij Berntsen (16 maart 2012)
Bakkerij Berntsen bedreigd door brand (16 maart 2012)

Reageer op dit artikel