nieuws

Bakker Hardeman meest duurzaam

Nieuws

Bakker Hardeman meest duurzaam

WIJK EN AALBURG – Biologische bakkerij Hardeman uit Wijk en Aalburg heeft dinsdag de Milleniumprijs ontvangen voor hun duurzame bedrijfsvoering. Hiermee is de bakkerij uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijf van de gemeente.

WIJK EN AALBURG – Biologische bakkerij Hardeman uit Wijk en Aalburg heeft dinsdag de Milleniumprijs ontvangen voor hun duurzame bedrijfsvoering. Hiermee is de bakkerij uitgeroepen tot het meest duurzame bedrijf van de gemeente.

De prijs werd voor het eerst uitgereikt in de gemeente Aalburg en is bedoeld voor de meest duurzame onderneming in de gemeente. Gerard en Suus Hardeman ontvingen de onderscheiding vanwege de aandacht die zij besteden aan milieu, maatschappij en medewerkers. ‘Je moest je er als bedrijf zelf voor opgeven, maar dat hebben we niet gedaan. Iemand anders blijkbaar wel!’ aldus een verraste Gerard Hardeman.

Het bakkersechtpaar ontving de prijs uit handen van de Aalburgse werkgroep ‘Milleniumgemeente’. De jury roemde de duurzame bedrijfsvoering van de bakker en het feit dat de bakker probeert zoveel mogelijk fair trade producten in te kopen, zonder dit door te berekenen aan de klant. Al sinds 1996 houdt Hardeman zich bezig met duurzaamheid en sinds 2000 gebruiken zij alleen nog biologische ingrediënten in de producten.
 

Reageer op dit artikel