nieuws

Warme bakker weer op televisie

Nieuws

Warme bakker weer op televisie

DEN HAAG – Vanaf eind februari zijn de tv-spots van de warme bakker weer te zien op televisie.

DEN HAAG – Vanaf eind februari zijn de tv-spots van de warme bakker weer te zien op televisie.

Vorig jaar zijn het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA) gestart met een nieuwe tv-campagne voor de warme bakker. De campagne ‘Met zorg gemaakt, met smaak gegeten’ laat zien wat de warme bakker en banketbakker zo bijzonder maakt.

Uit consumentenonderzoek van TNS-Nipo blijkt dat de campagne (zeer) goed scoort: de tv-spots worden beoordeeld als leuk, geloofwaardig en stimulerend om bij de warme bakker/banketbakker te kopen.

Van 27 februari t/m 17 maart op de buis
Van 27 februari t/m 17 maart worden de tv-spots uitgezonden op Nederland 1, 2 en 3, RTL-zenders en regionale tv-zenders. Daarmee worden 4,5 miljoen boodschappers in de leeftijd van 25 t/m 54 jaar bereikt. In het najaar volgt opnieuw een uitzendperiode. De campagne wordt ondersteund met de website www.warmebakker.nl waar de tv-spot ook te zien is.

De campagne ‘Met zorg gemaakt, met smaak gegeten’ is een initiatief van de Commissie Detailhandel Brood en Banket van het HBD en HBA, waarin de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemers Vereniging (NBOV), FNV Bondgenoten en CNV Vakmensen samenwerken.
 

Reageer op dit artikel