nieuws

Van der Sterre opent vernieuwde winkel

Nieuws

DORDRECHT – Banketbakkerij Van der Sterre in Dordrecht heeft een complete metamorfose ondergaan. Zowel de winkel als de konditorei zijn verbouwd en gemaakt door de Belgische interieurbouwer Lemmens.

DORDRECHT – Banketbakkerij Van der Sterre in Dordrecht heeft een complete metamorfose ondergaan. Zowel de winkel als de konditorei zijn verbouwd en gemaakt door de Belgische interieurbouwer Lemmens.

De officiële opening is op 13 februari van 16.00 uur tot 22.00 uur. Om 18.30 uur komt de burgemeester van Dordrecht voor de symbolische heropening. Alle geïnteresseerden zijn welkom om een kijkje te komen nemen.

Op die avond wordt ook het nieuwe project van de stichting Bake for Life gepresenteerd. Samen met Johan Pater is Chris van der Waard projectleider van het project. Het omvat een grote bakkerij, winkel, voorraadschuur, technische ruimtes en slaapzalen in Jinja, Uganda. Medio oktober begint de bouw ervan. De bakkerij geeft jonge gehandicapten in Uganda een kans door ze op te leiden tot bakker. Door het aanleren van dit traditionele vakmanschap maken deze mensen kans op een eerlijk bestaan, verdienen ze een salaris en kunnen ze in hun eigen levensonderhoud voorzien.

Vanwege dit project willen Chris en Marijn van Banketbakkerij Van der Sterre liever geen cadeau’s of bloemen in ontvangst nemen, maar hebben zij tijdens de opening een spaarpot in de winkel staan. De opbrengst daarvan is bestemd voor het project en wordt door hen nog eens verdubbeld.

Reageer op dit artikel