nieuws

Smulweb start verkoop food online

Nieuws

AMSTERDAM – De online receptendienst Smulweb begint met de verkoop van levensmiddelen. Bezoekers kunnen met één druk op de knop de ingrediënten voor recepten laten thuisbezorgen.

AMSTERDAM – De online receptendienst Smulweb begint met de verkoop van levensmiddelen. Bezoekers kunnen met één druk op de knop de ingrediënten voor recepten laten thuisbezorgen.

Smulweb werkt daarvoor samen met Newco Food Retail, bekend van Smaak.nl en TIE Kenetix. Deze twee partijen hebben de infrastructuur opgezet waarmee derde partijen gemakkelijk kunnen beginnen met de verkoop van food. De volledige logistieke afhandeling gebeurt door Newco en Tie Kinetix. Smulweb is de vierde websuper na Smaak.nl, Smaakbedrijfslunches en Culinaireversmarkt.nl.

Aantal eters
Bezoekers van Smulweb kunnen de ingrediënten van recepten bestellen op basis van het aantal eters. ‘Op deze manier biedt Smulweb.nl de consument gemak, ontzorging en een unieke online ervaring.’ Smulweb profileert zich als platform voor eetliefhebbers met recepten en restaurantrecensies.

 

Reageer op dit artikel