nieuws

Patissier schenkt 1.200 euro aan Leonardo onderwijs

Nieuws

Patissier schenkt 1.200 euro aan Leonardo onderwijs

BENNEKOM – Patissier Robert van Woerekom heeft maandag aan 17 leerlingen van de Prinsenakkerschool uit Bennekom een cheque ter waarde van 1.200 euro overhandigd.

BENNEKOM – Patissier Robert van Woerekom heeft maandag aan 17 leerlingen van de Prinsenakkerschool uit Bennekom een cheque ter waarde van 1.200 euro overhandigd.

De kinderen zijn allemaal leerlingen van de hoogbegaafdenafdeling van de school, het Leonardo onderwijs. In april 2011 hebben de leerlingen en Van Woerekom samen het Leonardogebakje geïntroduceerd. Een gebakje in de vorm van een piramide, naar een kunstwerk van Leonardo Da Vinci, schrijft EdeStad.nl. 

Eén op de tien gebakjes bevat een schat in de vorm van een code, die recht geeft op een zakje ‘koekjes van eigen deeg’. De piramidegebakjes kosten €1,95 per stuk, waarvan meer dan de helft naar het Leonardo onderwijs gaat. In 2011 was die opbrengst 1.200 euro.

Om dit te vieren hebben de leerlingen maandag samen met de patissier een unieke valentijnstaart gemaakt voor hun stille liefde. Vaak was dat mama.
 

Reageer op dit artikel