nieuws

Nominaties Leerbedrijf van het Jaar 2012 Bakkerij bekend

Nieuws

Nominaties Leerbedrijf van het Jaar 2012 Bakkerij bekend

DOETINCHEM – Op basis van een audit heeft de commissie van Kenwerk drie bedrijven genomineerd voor de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2012 Bakkerij’. Dit zijn Banketbakkerij De Korenbloem in Sneek, Bakkerij Heerschap in Roggel en Meesterbakker Roodenrijs in Rijswijk.

DOETINCHEM – Op basis van een audit heeft de commissie van Kenwerk drie bedrijven genomineerd voor de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2012 Bakkerij’. Dit zijn Banketbakkerij De Korenbloem in Sneek, Bakkerij Heerschap in Roggel en Meesterbakker Roodenrijs in Rijswijk.

Op 12 maart lichten de genomineerden hun opleidingsvisie toe aan de commissie. De winnaar wordt op 25 april bekend gemaakt, tijdens de MBO Kampioenendag in Wageningen.

De commissie heeft uit alle inzendingen elf leerbedrijven geselecteerd voor een audit. Tijdens de audit zijn de bedrijven op een aantal criteria beoordeeld: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.

De Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is een initiatief van Kenwerk, FNV Bondgenoten, NBOV, NVB en CNV Vakmensen.

Reageer op dit artikel