nieuws

Nieuwe voorzitter Genootschap

Nieuws

PAPENDRECHT – Henk Jan Van Manen heeft na vier jaar afscheid genomen als voorzitter van het Genootschap voor de Bakkerij. Hij wordt opgevolgd door bestuurslid Karel Wiltink.

PAPENDRECHT – Henk Jan Van Manen heeft na vier jaar afscheid genomen als voorzitter van het Genootschap voor de Bakkerij. Hij wordt opgevolgd door bestuurslid Karel Wiltink.

Bij zijn afscheid vroeg Van Manen om meer visie van de organisaties in de bakkerij. Ook secretaris Hanno Spanninga trad na zeven jaar af en wordt opgevolgd door Cees Hack. Lex Burki is de nieuwkomer in het bestuur.

Wiltink wil als voorzitter meer karakter in het genootschap brengen. De bijeenkomsten moeten niet alleen inspirerender, maar ook activerender zijn en Wiltink wil het ledenaantal van 80 naar 120 brengen.

Wiltink omschreef zijn voorganger als een man die van doorpakken hield, visie had en graag iets in gang wilde zetten, Spanninga werd omschreven als de man die aan veel activiteiten vorm en inhoud gaf en de organisatierol op zich nam.

 

Reageer op dit artikel