nieuws

Meesterbakker Roodenrijs opent nieuwe winkel

Nieuws

Meesterbakker Roodenrijs opent nieuwe winkel

Leidschendam – In winkelcentrum Leidsehage in Leidschendam heeft Meesterbakker Roodenrijs 16 februari een nieuwe winkel geopend, een paar deuren verwijderd van de locatie waar zij al sinds 1994 een winkel had.

LEIDSCHENDAM – In winkelcentrum Leidsehage in Leidschendam heeft Meesterbakker Roodenrijs 16 februari een nieuwe winkel geopend, een paar deuren verwijderd van de locatie waar zij al sinds 1994 een winkel had.

Er is wekenlang met man en macht gewerkt om de winkel aan te passen aan de wensen van de moderne klant. De winkelinrichting is gebaseerd op zelfbediening. Klanten kunnen door de winkel lopen en uitgebreid kijken, inspiratie opdoen en kiezen, waardoor de klant een beter zicht heeft op het complete assortiment.

‘De winkel is gehalveerd qua ruimte, dus voor ons is het nog even zoeken naar wat je waar neerlegt’, zegt verkoopdirecteur Max van der Zijden, ‘maar we hebben gemerkt dat het werkt. Van het weekend attendeerden we klanten op een mandje. Dan zeggen ze dat ze die niet nodig hebben, maar aan het eind van de rit gaan ze wel met anderhalve tas vol naar buiten.’

Van der Zijden is erg blij met de nieuwe inrichting, die verzorgd is door interieurbouwer Koning. ‘We hebben afgelopen donderdag en vrijdag net zoveel koek en zoutjes verkocht als normaal gesproken een hele week. De klant ziet artikelen die hij eerder niet zag. Het kost geen moeite meer om extra artikelen mee te nemen.’

De vestiging in winkelcentrum Leidsehage is de zestiende vestiging van Meesterbakker Roodenrijs. De andere vestiging een paar deuren verder in het winkelcentrum is gesloten.

Reageer op dit artikel